29 nov. 2008

Groninger Meebreideken
Eindelijk heb ik geschikt/betaalbaar breigaren gevonden voor de Groninger Meebreideken.

Ik ben een groot fan van natuurlijke producten voor mijn brei-projecten, maar voor deze ene keer heb ik gekozen voor een supermooie acryldraad.

De bollen worden besteld en in een paar weken kan ik er aan gaan beginnen ! Eindelijk een mooi ontwerp voor mijn specifieke doel !

Dank aan de ontwerpers van het Meebreideken !

Leny


06-12-2008: Ik heb het breigaren net opgehaald in Bergen op Zoom. 60 Bollen ! Dat moet toch wel genoeg zijn ? Nu nog wachten op de breinaalden 3,75 die ik pas vanmorgen via het internet heb besteld. Bij Hobbydoos.nl wilde ik 2 paar breinaalden bestellen, maar ze hadden nog maar 1 paar op voorraad. Geeft niet: in februari weer naar de handwerkbeurs in Zwolle en daar zal ik nog wel 1 paar kunnen vinden denk ik.
Ik heb een proeflapje gemaakt vorige week in de winkel (bolletje kopen, breinaalden uit de tas en gewoon midden in de winkel gaan staan breien.... zie je het voor je ?) Toen het naar mijn zin was heb ik dus de bestelling geplaatst. Makkie toch ?!

2 opmerkingen:

 1. Hey Leny , kijk aan je hebt je wol op kunnen halen in Bergen op Zoom klinkt mij ook bekend in de oren, woon er ook niet zo heel ver vandaan , ga jij ook naar dat winkeltje toe op de bosstraat meen ik toch, ja ik zag het per toeval en vond het leuk om even te reageren, mischien vindt je het ook wel leuk om een keer op mijn blog te komen kijken, maar het garen is supers en mooie kleur vind ik dat hoor
  http://onsmariannekes.blogspot.com/

  groetjes van ons Marianneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo ben afgelopen donderdag ook weer op de bosstraat geweest en heb me leuke sokkenwol gekocht, wat ik wilde kopen was er heelaas niet maar kan weer lekker voorts ook
  groetejs van ons Marianneke
  http://onsmariannekes.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen